מספר השאלות המינמלי בשיעור

לרוב רצוי שהמורה יקבע את הפרמטר הזה כשהשיעור מכיל עמוד הסתעפויות אחד או יותר. ערך זה קובע את (גבול) מינמום השאלות שנראות בזמן חישוב הציון. הוא לא כופה על הסטודנטים לענות על מספר זה של שאלות במהלך השיעור.

לדוגמא, אם תקבעו את הפרמטר הזה כ 20, אתם תבטיחו שהציונים ייתנו כאילו הסטודנטים ראו לפחות מספר זהה של שאלות (20). בואו ניקח לדוגמא את המיקרה הבא, בוא סטודנט מסתכל רק על הסתעפות אחת בשיעור. בהסתעפות זו יש, למשל, חמישה עמודים, והסטודנט עונה על כל השאלות המשוייכות אליהן בצורה נכונה. לאחר מכן, הסטודנט בוחר לסיים את השיעור (בהנחה שהאפשרות הזו קיימת בטבלת ההסתעפויות "ברמה הגבוהה ביותר", הנחה הגיונית למדי). אם הפרמטר הזה נישאר ללא הגדרה, אז הציון שהסטודנט הנל יקבל יהיה 5 מתוך 5, כלומר 100%. לעומת זאת, אם הפרמטר הזה נקבע ל 20, הציון של הסטודנט הנל ירד ל5 מתוך 20, כלומר 25%. ובמקרה נוסף, של סטודנט אחר, שעבר על כל ההסתעפויות, וראה, למשל, 25 עמודים בהם הוא ענה על כל השאלות, מלבד שתיים, בצורה נכונה, הציון שלו יהיה 23 מתוך 25, כלומר 92%.

אם אתם משתמשים בפרמטר הזה, בעמוד הראשון של השיעור עליכם לכתוב משהו כמו:

בשיעור זה מצפים מכם לנסות ולענות על לפחות X שאלות. אתם יכולים לנסות ולענות על יותר שאלות אם אתם רוצים בכך. לעומת זאת, אם תנסו לפתור פחות מX שאלות, הציון שלכם עדיין יחושב כאילו ניסיתם לפתור X שאלות.

כמובן, שבקטע לעיל ה"X" מוחלף על ידי הערך הממשי שניתן לפרמטר זה.

כשהפרמטר הזה הוגדר, מודיעים לסטודנטים על כמה שאלות הם כבר ניסו לענות ועל כמה שאלות מצפים מהם לנסות ולענות.

אינדקס של כל קבצי העזרה
הצג את העזרה הזו בשפה: English